7.8.2011

Uudet kuviot

P8060099

Mua vähän kiherryttää. Miksikö? Nooh, elämässäni tapahtuu pian aika hienoja juttuja.

Töitä on enää viisi päivää, jonka jälkeen aion lomailla oikein olan takaa. Teen kaikkea mitä en ole vielä kuluneena kesänä ehtinyt tehdä. Menen ainakin Suomenlinnaan ja Uutelan merenrantakallioille piknikille. Ja aion katsoa noin kaksikymmentä elokuvaa, jotka odottaa digiboksissa.

Sitten syyskuussa lähden opiskelijavaihtoon Englantiin. Asustelen Leicesterissa yli neljä kuukautta, ja siellä tarkoituksena olisi hieman opiskella, päästä sisään brittiläiseen elämänmenoon ja reissata ympäri Britanniaa. Varoituksen sanana, että mitä lähemmäksi mennään syyskuun loppua, sitä enemmän rupean höpisemään (lue: stressihuutamaan) vaihdosta. Ja sitten kun siellä ollaan, niin blogi muuttuu luultavasti hieman matkapäiväkirjamaisempaan suuntaan.

Vielä en tiedä tarkkaa päivänmäärää milloin lähden, en tiedä missä tulen asumaan, en tiedä mitä kursseja otan. En oikeastaan tiedä mitään muuta kuin että tulen muuttamaan joksikin aikaa ulkomaille ja innostuksen seassa on kasvava määrä pelkoa. Mutta aika makeeta tämä kaikki on silti!

2 kommenttia:

Anu Johanna kirjoitti...

Vau! Sun loppukesä/alkusyksy kuulostaa kyllä jännittävältä. :)

Sini kirjoitti...

Hahah, olin just lueskelemassa sun blogia, kun huomasin kommentin. :) Kesälomasi on taasen kuulostanut ihanalta! Mutta jännittäviä aikoja eletään..