22.8.2011

Hommat etenee

Laskin, että olen lähettänyt elokuun aikana yhdeksän sähköpostia vaihtoon liittyen eri tahoille. Suurin osa viesteistä ja yksi puhelu on mennyt Accommodation Officeen. Pitkän odottelun, epätietoisuuden ja monen mutkan kautta asunto Leicesterista on nyt saatu. Se ei ole mitä toivottiin ja merkitty liian aikaisin päättyväksi (tämän voi kuulemma hoitaa vasta paikan päällä). Mutta on helpotus, että yksi tärkeä osa-alue on hoidossa.

(Muutama turistikuva helmikuiselta Lontoon reissulta Englanti-höpinääni siivittämään.)

IMG_5983

IMG_5783

IMG_5877

IMG_5880

IMG_5882

IMG_5885

IMG_5905

IMG_5982

En tiedä asumisjärjestelyistä sen enempää kuin että katto pitäisi löytyä pään päältä. Ymmärtääkseni "asuntola" koostuu erillisistä taloista, joissa kussakin on kymmenen huonetta, yhteinen oleskelualue ja keittiö ja kylpyhuone. Toivon ja rukoilen, että vessoja ja suihkuja on enemmän kuin yksi kymmennelle hengelle. Etenkin kun kuumaa vettä säännöstellään, ja sitä on saatavilla vain muutamana tuntina aamuisin ja iltaisin. Tästä kaikesta maksan kuukaudessa saman verran kun nykyisestä lämpimästä kaksiostani, jossa suihkuvuorosta ei tarvitse riidellä. Mutta turha murehtia asioista, joista ei ole varma, ja joihin ei voi vaikuttaa.

Ensimmäisen orientaatioviikon asun vaihtokaverini kanssa kuitenkin hotellissa, sillä yliopiston tarjoama asuminen kyseiselle viikolle on epävarmaa, enkä jaksa enää epävarmuutta mistään. Lennot varaamme vihdoin huomenna. Sitten kun saisi vielä information packin, joka luvattiin lähettää kesällä. Tiedustelujen jälkeen sain vastauksen: "Please don’t worry this will be with you shortly." En huolehdi, en. Mutta lähtö olisi kuukauden kuluttua ja kirjeen mukana tulisi vielä rekisteröintilomakkeita, tietoa kurssivalinnoista ja luultavasti myös opsikelijakorttihakemus. Sellaisia aika tärkeitä juttuja...

Ei kommentteja: