26.8.2011

Pengerpuistossa

Minäkin olin eilen Kallion puistokirppiksellä. Mukava tapa viettää aurinkoista päivää. Kiertelin ja tutkin, uskalsin välillä tinkiäkin, shortseissa ja topissa tuli kuuma, dj soitti ja törmäsin muutamaan tuttuun.

P8250373

P8250376

Neljään mennessä paikalle oli tullut jo vähänkin liikaa ihmisiä, sekä myyjiä että ostajia, joten liukenin ruuhkasta kotiin mukanani kassillinen löytöjä. Piti koko ajan hillitä itseäni, etten osta kaikkea mahdollista ihanaa. Pääsin juuri sunnuntaina omista turhista tavaroista eroon, enkä halua ostaa mitään turhaa lisää.

Mutta seuraavat ostokset eivät olleet turhia, vaan tosi hyviä löytöjä, eikö?


Kotiin asti päätyi kuvan naamioriipus, kaksi sisustuskirjaa, jotka pursuavat kauniita kuvia ja hyvä ideoita, euron maksaneet kengät ja kolme paitaa. Tuota pantterikuvioista olen sovittanut JC:ssä parikin kertaa, mutten kuitenkaan raaskinut ostaa. Nyt sain sen parilla eurolla! (Tosin se on kokoa XXS (?!), mutta sopii silti hyvin. Hoen aina, että ei ole kokolappuun katsomista, omasta kaapista löytyy nyt vaatteita XXS:stä XL:ään.)
Lisäksi ostin vielä mukitermarin kahville ja Nemi-sarjiksen.

Aiemmin kesällä harmittelin kovasti, kun en päässyt töiden takia Kallion kirppikselle saati Ravintolapäivään. Onneksi molemmat järjestettiin pikauusintana ja vielä lomani aikana. Molempia tapahtumia tosin leimasi jonot ja ihmismassat. Tämän kaltaisille tapahtumille on selvästi tilausta, ensi kesänä viimeistään uudestaan ja uusia kaupunkitapahtumia ideoimaan!

4 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Tää oli kyllä ihan paras päivä ja mitä täydellisin sää kyllä kruunas kaiken.

Sini kirjoitti...

Totta! Olis ollut kivaa myyjänäkin, päästä tavarasta eroon samalla kun hengailee puistossa auringonpaisteessa. :)

Anu Johanna kirjoitti...

Voi, mä harmittelin, kun en taaskaan päässyt Kallioon puistokirppistelemään koulun takia. Ehkä ensi kerralla kuitenkin! (Ja kompensoin kyllä menetystä käymällä onnistuneella kirppisreissulla Valtterissa tänään. :D)

Tosi kivoja ja raikkaita löytöjä olet kyllä tehnyt. :)

Sini kirjoitti...

Ensi kesänä tuo järkätään varmasti uudestaan, silloin sitten. :) Ja onneksi Valtterista löytyy aina kivoja juttuja, oli kesä tai talvi. Siitä tulee kyllä niin hyvä fiilis, kun saa eurolla jotain hienoa.