3.8.2011

Kauden herkkuja

Olen ollut pitkästä aikaa oikea kodin hengetär. Päivän aikana keittiössä tuli väsättyä makaronilaatikkoa, etikkakurkkuja ja viinimarjakiisseliä. Kalakeittoakin valmistui kattilallinen, mutta siitä en voi ottaa kunniaa. Jääkaappi natisee liitoksistaan, mikä tarkoittaa että tässä taloudessa kaikki on hyvin. Kenttätutkimukseni osoittavat, että tyhjä jääkaappi korreloi huonon tuulen kanssa. Kun töiden jälkeen tulee kotiin ja iltapalaksi voi valita leipäjuustoa ja lakkahilloa, kiisseliä, herkkuvoileipiä tai mozzarellasalaattia, elämä hymyilee.

P8010027

P8010034

P8010039


Ps. Alemman postauksen katutaidetta pääsee ihailemaan myös netin kautta. Multicoloured Dreams -sivustolta löytyy galleria ja tekijät. Teemana on hyvä aihe: rauha. Tällaiset on aina hienoja juttuja, nuorten tekemää taidetta, jota voi ihailla ilmaiseksi ohikulkumatkalla.

4 kommenttia:

Nata kirjoitti...

eikääää! mäki tein just ite suolakurkkuja!!! mikä sun salainen resepti on, saanen tiedustella?

Sini kirjoitti...

Ensinnäkin on sanottava, että olen ihan otettu, kun liityit lukijaksi. Olen sun fani. :D

Tein noita kurkkuja toista kertaa ikinä, eikä niistä tullut erityisen hyviä.. Keksin mittasuhteet päästä ja sekoitin vettä, väkiviinaetikkaa, sokeria, tilliä ja ne kurkut.

Parempia ohjeita saa jakaa!

Nata kirjoitti...

dääm, unohdit tärkeimmän, suolan!

mä laitan sekaan väkiviinaetikkaa, vettä (sellaisessa suhteessa että on reilusti "liikaa" etikkaa"), isolla kädellä sokeria, reilusti merisuolaa. saa laittaa sitruunaakin. ja laitan myös mustapippuria. tulee ihan sairaan hyviä!

Sini kirjoitti...

Miten voinkin unohtaa suolakurkuista suolan!