13.8.2011

Loman aloitus

Eilen oli viimeinen työpäivä. Tarjosin työkavereille mustikkapiirakkaa ja söin itsekin palasen. Sen suurempia juhlia en alkaneen loman kunniaksi pitänyt. Vietin yksinäisen koti-illan sohvalla. Ja hyvä niin, sillä loman aikana on luvassa juhlintaa ihan riittämin.

Tänään lähden juhlimaan pyöreitä vuosia täyttävää äitiäni. Olen askarellut hienon kortin ("Ei väliä minkä ikäinen, aina olen sun lapsonen") ja leiponut vähän herkkuja viemisiksi. Huomenna koittaa kauan odotettu Flow-päivä. Alkavalla viikolla on luvassa vielä kunnon läksärit kreisibailuineen (niin varmaan, olen kotona kuitenkin ennen puolta yötä, sitä voi kutsua tuhkimosyndroomaksi tai mummoudeksi..), sekä grilli-ilta ja Miami Vice -bileet.

Juhlinnassa parasta on ihmiset. Usein juhlat tarkoittavat isolla porukalla hauskan pitämistä. Silloin näkee kavereita ja ihan uusiakin tyyppejä. Toisaalta hyviin juhliin ei tarvitse aina montaa ihmistä. Vuosipäivää on esimerkiksi kivointa juhlia ihan kahdestaan, pariskuntana. Juhlat on niitä, jotka tuo ihmiset yhteen. Viikon sisällä tulen tapaamaan pitkästä aikaa ainakin sukulaisiani, työkavereita, ystäviä ja tuntemattomia juhlinnan merkeissä.

IMG_3637
Juhla-aiheeseen sopien vappukuva kolmen vuoden takaa.

Ei kommentteja: