15.8.2011

Maalta kaupunkiin

Lauantaina olin metsässä, jossa vietettiin syntymäpäiväjuhlia. Sunnuntaina olin keskellä Helsinkiä, jossa vietettiin festivaaleja.

Metsässä oli vehreät maisemat, laavu, kota, huussi ja nuotioita. Festareilla oli asfalttia, suuria lavoja, ravintolakojuja, bajamajat ja laservaloshow.

Lauantaina vieraiden keski-ikä oli viisikymmentä ja pukukoodina oli mukavat housut. Sunnuntaina näki tyylikkäitä ja nuoria hipstereitä silmänkantamattomiin.

Lauantaina katselin kuoroesitystä sammaleisen kallion päällä, ja kun isä lausui runon äidille, kyynelehdin. Sunnuntaina tanssin Rubikin ja Kanye Westin tahtiin, ja vaivuin välillä musiikilliseen ekstaasiin.

Lauantaina tarjoilin skumppaa peltimukeista, söin kakkua puupalan päältä, osallistuin erävisaan ja halasin montaa ihmistä. Sunnuntaina ostin yhden ylihintaisen siiderin, söin paperilautaselta, ihailin ohikulkevien ihmisten tyylejä ja juoruilin ystäväni kanssa.

Lauantaina kotimatkalla ihailin samanaikaisesti oranssina hehkuvaa auringonlaskua ja täysikuuta maalaismaisemissa. Sunnuntaina nuokuin yöbussissa ja katselin sinisenharmaata kaupunkia.

Sekä lauantaina että sunnuntaina oli mahtavaa. Vastakohtien viikonloppu oli mitä onnistunein.

Unohdin ottaa kameran mukaan äidin juhliin Eriksdahlin metsään. Mutta mitä sitä nykytekniikkalla tekisi eräoloissa. Kuvasatoa kuitenkin ihanasta Flowsta:

P8140038

P8140059

P8140072

P8140042

P8140092

P8140090

Ei kommentteja: