28.2.2012

Oscar-loisteen lempparit

Parin päivän takaisia kuvia Ameriikan maasta, Hollywoodista, Oscareista ja sen punaiselta matolta on media ja blogit tulvillaan. Itsekin liityn mukaan mielelläni karkeloon. Prinsessamekot, kauniit kampaukset ja välkkyvät timantit ihastuttavat joka vuosi. Ja tietty ne miehet smokeissaan!

Kuten Nyt-liitteessäkin mainittiin, Oscareiden pukujuhla on nykyään stailistien näytönpaikka. Mutta ei se haittaa, hyviä he ovat selvästi työssään. Tänä vuonna en törmännyt yhteenkään todella mauttomaan viritykseen. Kaikki asut olivat kantajilleen sopivia.

Tässä kuitenkin oma top 3 -listaukseni:

138320997MW280_84th_Annual_
1344816
1. Rooney Mara oli päästä varpaisiin upea ilmestys. Givenchyn mekko avoimella yläosalla ja kauniisti laskeutuvalla laahuksella hipoi täydellisyyttä. Pelkistetty look ilman koruja ja suurta kampausta oli ihanan raikas.

138354934TM128_84th_Annual_
2. Kristen Wiigin nude mekko ei ollut väristään huolimatta tylsä. Asu oli yhtä aikaa vähän hörhelö ja elegantti. Mustat kynnet ja vihreä sormus on yhdistelmä, jota aioin kokeilla itsekin.

138354934TM108_84th_Annual_
3. Kate Maran puku oli syötävän suloinen. Kukkabrodeeraus ja toispuoleinen 'hiha' ovat kauniita yksityiskohtia.

Vaaleaa, herkkää, romanttista ja vähän veistoksellista. Siitä tykkään.

Kuvat: harpersbazaar.com, mtv3.fi/helmi

2 kommenttia:

Piritta kirjoitti...

Rooney Maran puku ja koko look on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan mielettömän kaunis ja tosiaankin kantajalleen sopiva.

Sini kirjoitti...

Just niin, look oli sellainen moderni joutsenneito. :)