22.2.2012

#4 A stranger

IMG_0410

Tämän päivän kohta tuntui haasteelliselta. Mistä löydän tuntemattoman, jota kuvata? Yritin hetken kärkkyä ikkunan takaa pihalla hääräävää lapiomiestä, mutta ei minusta ole vakoojaksi. Mietin kuinka kamalaa olisi itse huomata, että joku väijyisi minua kameran kanssa verhojen takana. :D

Niinpä esittelen teille vanhan karhuherran (tai rouvan?). Nalle on istuskellut kirjahyllyssämme jo neljä vuotta, mutta jäänyt silti vähän tuntemattomaksi. Vanha takkuturkki viettää meillä eläkepäiviään rauhassa istuskellen. Varmaan se miettii kaikkea vuosien varrella kokemaansa ja näkemäänsä, ja hymähtelee, että me nuoriso ei tiedetä siitä mitään.

Nalle on poikaystävän äidin vanha lelu. En tiedä tarkalleen kuinka vanha se on, enkä edes tiedä onko sillä nimeä. Sen tiedän, että siitä on pidettävä hyvää huolta. Mutta eikö rispaantunut herra näytäkin kuvassa ihan tyytyväiseltä?

/ Photo a day

2 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Mustakin oli vaikea keksi kuvattavaa aiheelle a stranger, musta onnistuit tosi hyvin :)

Sini kirjoitti...

Stranger-kohta on varmasti hankalin koko listasta. Kiva nähdä, mitä muut ovat kuvanneet. Aiheet on samat, mutta kuvat ihan erilaisia. :) Sunkin 'stranger' oli mielikuvituksellinen. :)