7.7.2011

Tyylitaiturit

Joskus pelkästään kadulla käveleminen voi olla inspiroivaa. Bongaan usein ympäriltäni upean näköisiä ihmisiä, joiden tyyli jää kummittelemaan mieleeni. En varmasti ole ainoa, sillä onhan katumuotiblogit, kuten Hellooks, hirmu suosittuja. Jotenkin tavalliset tallaajat inspiroivat enemmän kuin catwalkien keinotekoinen maailma. Ei ole kyse vain pukeutumisesta, vaan kokonaisvaltaisesta tyylistä. Persoonasta, joka tuodaan esille vaatteilla ja asusteilla. Nämä tyylitaiturit ovat usein rohkeita ja itsevarmoja.

Itse inspiroidun mitä erilaisimmista tyyleistä. Olen aika maltillinen pukeutuja, luotan perusväreihin ja klassisuuteen, mutta tylsästi en halua kuitenkaan puketua. Asusteilla, leikkauksilla ja materiaaleilla saa lisämaustetta. Vaikka kulkisin ympäriinsä mustat farkut ja valkoinen kauluspaita päällä, harvoin kuitenkaan ihailen samalla tavalla puketuneita. Usein juuri erilaisuus kiinnittää huomioni.

Yksi ihailemani "tyylimuoto" on yhdistelmä, johon kuluu pin up, 50-luku ja tatuoinnit. Viimeksi rannalla ollessani ihailin naista, joka ei ollut lähelläkään mallimittoja, mutta varmasti rannan upein ilmestys. Hänellä oli korkeavyötäroiset bikinihousut, kissamaiset aurinkolasit, punainen jenkkihuivi kääräistynä päähän ja värikkäitä tatuointeja ympäri kehoa.

Nykyajan pornon täyttämässä maailmassa, pin up on ihanaa vaihtelua. Se lupaa erotiikkaa, mutta tekee sen tyylikkäästi. Ennen yökerhoon lähtöä naisten tulisi ottaa maillia 50-luvun sensuelleista naisista eikä kiskoa minimittaisia polyesterihameitaan päälle.






Kuvat: we♥it

Ei kommentteja: