24.7.2011

Kova maailma, pehmeä paita

En pysty blogissakaan ohittamaan Norjan tragediaa, sillä se on varjostanut koko viikonloppua. Vaikka uutissivustot saavat palan kurkkuun ja möykyn mahaan, olen silti nauttinut elämästä. Ehkä jopa hieman enemmän kuin ennen. Ei ole itsestäänselvyys, että olen tässä ja kaikki rakkaat ympärillä. Blogimaailman idolini Kaikki mitä rakastin -blogin Eeva kirjoittaa aiheesta pysäyttävästi. Se päättääköön tämän murheellisen aiheen, josta siirryn siihen elämästä nauttimiseen.

Laitoin pitkästä aikaa päälleni lempipaitani. Se on herttainen ja hempeä (toisin kuin tämän hetkinen kova ja kylmä maailma).

P7220455

P7220461 

Tänään olin Hietsun kirppiksellä ja Hakasalmen huvilassa katsomassa Merelle - 150 vuotta purjehdusta Helsingissä -näyttelyä. Purjehduksesta en osaa sanoa mitään, joten näyttelystä en saanut paljoa irti, mutta ilmainen sisäänpääsy ja huvilan kaunis miljöö houkuttelivat.

Illalla lähden ystävien luokse viemisinä macaronseja. Pojat aikovat maistella suomalaisia oluita ja tytöt viinejä. Yhtä lempielokuvaani lainaten, Elämä on ihanaa.

Ei kommentteja: