30.7.2011

Linnanmäellä

P7280527

P7280533

P7280540

P7280543

Minäpä kävin Lintsillä. Sain kolme ilmaislippua, jotka käytin Kirnuun (se oli hurrrja!), Linnunrataan ja tietysti vuoristorataan. Asiaan kuului myös huvipuistoruoka, eli makkaraperunat ja metrilaku. Vohvelit ja hattara jäivät ensi kerralle.

Linnanmäki on ihana paikka, pala kesäistä Helsinkiä, mutta jotenkin menettänyt osan viehätyksestään. Osa johtuu luonnollisesti siitä, että olen vanha ja raihnas, enkä enää ryntäile laitteesta toiseen farkkuhaalarit lepattaen. Mutta kyllä ennen kaikki oli paremmin. Lintsi on muuttunut jotenkin muoviseksi. Uudet laitteet näyttävät Tupperwaren sponsoroimalta. Ja vanha kunnon pelialue narunvetoineen on muisto vain, onneksi Derby on sentään vanhan veroinen. Ainoa hyvä uudistus on ollut laitteiden nimien vaihtaminen englannista suomeen. Linnunrata sopii lapsen suuhun paremmin kuin jokin space express.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Pakko kommentoida että olen aivan samaa mieltä Linnanmäen suhteen. Nykyään se on niin ameriikan tyylinen teemapuisto.. joka puolella on jotain muovista rekvisiittaa ja roskiksetkin puhuu :P Pohdin tätä surullisena juuri kuukausi takaperin, kun kävin Lintsillä. Harmi.
- Anna

Sini kirjoitti...

Se on harmillista tosiaan. Se olisi viimeinen niitti, jos joskus puinen vuoristorata puretaan..