3.1.2012

Dublin doors


Dublin (ja sen värikkäät ovet) jäi taakse ja melkein kolmen viikon yhtämittainen reissaus päättyi. Lisää kuvia ja juttuja matkasta on luvassa myöhemmin.

Tänään heräsin kukonlaulun aikaan alle kolmen tunnin unien jälkeen. Tuulisen ja ilmakuoppaisen lennon sekä kahden junamatkan jälkeen olin kotona Leicesterissa. Nukkumaan en päässyt heti, sillä jääkaappiin oli saatava täytettä ja keittiö sekä vessa siivottava (kiitos erään kämppikseni, joka on porsastellut täällä yksin yli viikon ajan).

Joka tapauksessa: Home sweet home!

Tosin pian huoneeni tulee olemaan sekasorron vallassa, sillä pitää aloittaa tavaroiden järjestely ja pakkaus. Kirppikselle joutuu jätesäkillinen tavaraa; lamppu, astioita, peili, viltti, vaikka mitä. Toivottavasti ne päätyy jonkun toisen käyttöön, niin tämä tavarapaljous ei tuntuisi niin tuhlaukselta...

Asiasta kukkaruukkuun. Pieni viherkasvi, jonka ostin huoneeseeni ekalla viikolla on edelleen hengissä, vaikka yleensä en onnistu pitämään mitään vehreää elossa. Se oli kymmenen päivää ilman huolenpitoa, mutta virkosi täysin kun kastelin sitä tänään. Voi kun saisin tämän ihmekasvin mukaani Suomeen.

2 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Itse olen muutamaankin otteeseen kuljettanut kasveja lentokoneessa - toivottavasti saat raasun mahtumaan mukaan! :)

Sini kirjoitti...

Se ei ole siis ihan mahdoton ajatus, hyvä tietää! :) Toisaalta se voi olla liian hankalaa tämän tavaramäärän kanssa. Huolestuttaa pelkästään jo kuljettaa kahta posliinibambia. Mutta pitää vain pakata huolellisesti. :)