31.1.2012

Pöytä työlle

Haaveissa olisi uusi työpöytä. Nykyinen on halju ja halpa hätäratkaisu, Ikean lastulevypöytä nimittäin. (Sitä ennen meillä oli kadulta dyykattu metallinen pöydänhäkkyrä.)

Pöydän pitäisi olla iso; siihen on mahduttava kaksi tietokonetta ja tulostin, ja sen ympärille kaksi henkeä yhtä aikaa datistelemaan ja koulujuttuja tekemään. Sen pitää olla puuta, mieluiten vaaleaksi maalattua mäntyä. Maalipinnan läpi saisi kuultaa oksakohdat.

Tahtoisin vinot tai jollakin tapaa ristiin menvät, hieman erikoisemmat jalat. Pukkijalat olisivat hauskat, mutta ei kovin käytännölliset jalkatilan kannalta.

Alla olevista pöydistä kävisi ihan jokainen, vaikka ovatkin aika pieniä kahdelle.







Olisi myös kiva, jos pöydän päällinen näyttäisi samalta kuin kuvissa, eikä aina täyttyisi tekniikasta, johdoista, paperipinoista, maksamattomista laskuista ja käytetyistä teemukeista.

Kuvat arkistojen kätköistä.

2 kommenttia:

Piritta kirjoitti...

Kiitos ihanista inspiraatiokuvista, näyttävätpä kyllä mukavan ilmavilta nuo ristikkojalkaiset työpöydät! :) Täällä on myös haaveiltu uudesta tarpeeksi isosta muttei liian raskasrakenteisesta työpöydästä (nykyinen ratkaisu on Macbook ja kasa papereita keittiönpöydän/sohvapöydän kulmalla).

Sini kirjoitti...

Kiitos vain itsellesi, sain hirveän inspiraatioaallon, kun kävin lukemassa blogiasi!
Ristijalat tuovat hirveästi ilmettä peruspöytään ja just sitä ilmavuutta.