31.12.2011

Vuoden vaihtuessa

Dublinissa ollaan. Lennettiin tänne melko pienellä koneella, jonka propelleista kuului hirveä melu ja penkkikin tärisi selän alla. Illalla saavuttiin Apartments-huoneistohotelli-asumuspaikkaan, jossa omistajan piti odottaa meitä. Puhelun ja puolen tunnin odottelun jälkeen mies saapui, pälätti irkkuaksenttia ja ohjasi meidät kellarihuoneistoon, jonka lämpötila oli sama ulkoilman kanssa. Mutta tilaa on ja sijainti aivan keskellä kaikkea.

Tämän illan suunnitelmat ovat vielä auki, luultavasti käydään pubissa ja katsellaan kaupungin ilotulituksia. Writers Museum katsastetaan päivällä. Eilen käveltiin ympäriinsä keskustassa ihastelemassa.

PC301507

PC301523

Vuosi vaihtuu ja maisemat vaihtuvat. Pian olen takaisin Leicesterissa ja jo tammikuun puolivälissä palaan kotiin Suomeen. (Itse asiassa tasan kahden viikon päästä!) Takaisin tulo tuntuu suuremmalta vaihdokselta ja uuden alulta kuin Uusi vuosi. Silloin yksi kausi loppuu ja uusi... se ei oikeastaan ala, vaan jatkuu ja toivottavasti mahdollisimman samanlaisena kuin ennen. Sen verran olen täällä ulkomailla elämääni miettinyt, että olen päättänyt etten halua elää kiireessä ja stressissä. Ystäväkirjaankin kirjoitin pari kuukautta sitten "Eniten inhoan: kiirettä". Kotiin paluu tapahtukoon siis rennoissa merkeissä ja vuosi 2012 kulukoon laiskasti ja mukavasti.

Onnellista Uutta Vuotta 2012!

Ei kommentteja: