24.1.2012

Lahjakääreitä

P1201822

P1201828

Pidän lahjojen saamisesta, mutta erityisesti pidän lahjojen antamisesta. On kiva kierrellä tavaratalossa hypistelemässä ja miettiä mikä sopisi kenellekin. Harvemmin varmaankaan onnistun täydellisen lahjan löytämisessä, mutta eikö se ajatus ole kuitenkin tärkein? Pienellä paketilla, leipomuksella, suklaarasialla tai kukkasella voi helposti piristää toisen päivää. Minulta sinulle, pieni huomionosoitus.

Lahjojen paketoinnista tykkään. Voi vähän askarrella ja taiteillakin.

Yksinkertaisemmillaan ei tarvitse kuin penkoa lehtiroskista ja valita lahjapaperiksi sivu, jossa on kiva kuva. Narua ympärille ja voilá: valmista on.

Jos lahja on jo itsessään kaunis, se ei välttämättä tarvitse paperia ympärilleen. Senkun sitoo narulla rusetin päälle, niin teepaketistakin saa lahjan näköisen.

Valmiit lahjapussit ja -laatikot ovat siitä käteviä, että lahjansaaja voi laittaa ne uusiokäyttöön.

Pisteenä i:n päällä on tietenkin kortti. Omin käsin tehdyt ovat halvempia ja persoonallisempia kuin kaupan valmiit. Eikä korttia tarvitse väsätä leikkaa, liimaa, lisää hilettä ja tarroja -periaatteella. Pelkkä kaunis paperi tai kartonginpalanen riittää.

2 kommenttia:

Coraline kirjoitti...

Kaunis paketti kieltämättä kruunaa lahjan kuin lahjan, eikä mikään ole miellyttävämpää kuin ajatuksella kääriä huolella valittu lahja ja somistaa se vielä itse tehdyllä kortilla. Tietää, että takuulla kääntyy lahjansaajan suupielet hymyyn. :)

Sini kirjoitti...

Summasit sen aika hyvin! :) Lahja ei ole lahja, jos sen antaa vain alepan muovipussiin kääräistynä..