17.1.2012

Paluu arkeen

Oioioi, kotona on ollut mukavaa. Ihanaa törmätä tuttuihin kasvoihin yliopistolla ja asioida lähikaupassa, jossa on edelleen samat kassatädit. Olin kuitenkin sen verran vähän aikaa poissa, että juuri mikään ei ole ehtinyt muuttua. Pääsin helposti omaan arkeen kiinni. Vaihdon jälkeen myös osaan arvostaa arkea aivan eri tavalla; Unicafen lounasta, nopeita liikennevaloja, Helsingin kotoisuutta.

Tämä viikko on älyttömän kiireinen, mutta suurin osa on mukavaa tekemistä. Ystävien tapaamista, synttärit, valmistujaiset, konsertti, ainejärjestön vuosikokous, elokuvia ja sen sellaista. Lisäksi on hieman tylsempiä velvollisuuksia, kuten tavaroiden purkamista, pyykkäämistä ja luentoja (neljä tuntia ruotsia joka maanantai!). Kehitin myös pakkomielteen siivota ja järjestellä kaikki kodin kaapit, laatikot ja hyllyt. Tämä projekti tosin kestää varmaan koko kevään.

Olen myös rentoutunut lojumalla poikaystävän kainalossa, pitämällä pari päivää taukoa tietokoneesta ja erityisesti syömällä. Olen syönyt suomalaisittain kaurapuuroa, jälkiuunileipää, keitettyjä kananmunia, joulutorttuja, makaronilaatikkoa ja Hesburgerin hampurilaisen. Englantilaista ruokakulttuuria olen pitänyt yllä juomalla teetä maidolla ja leipomalla skonsseja vanhempien maistettavaksi.

Viimeisenä päivänä Leicesterissa mussutin kauan himoitsemani cupcaken Cafe Nerossa.

P1151706
Teehetki kotona

P1131689
Teehetki Englannissa

3 kommenttia:

Anu Johanna kirjoitti...

Oi, toi cupcake-kuva. Saiskohan tuollaisia jostain täällä Helsingissäkin?

Ja tervetuloa takas Suomeen! Nopeestihan se syksy meni, tuntuu et ihan vasta kirjoitit niitä ensimmäisiä postauksia Englannista :)

Laura kirjoitti...

tuo tee kannu on ihana! utelen heti sen alkuperää? ;)

Sini kirjoitti...

Ioanna: En osaa sanoa mitään tiettyä paikkaa, jossa voisi herkutella 'kuppikakuilla', mutta luulisi, että ne on rantautunut Helsingin kahviloihin. On se sen verran trendikäs leivos. ;) Tuon kuvassa olevan sisällä oli vielä hilloa.

Ja syksy meni ihan viuhahduksessa! Olin vain alle neljä kuukautta Englannissa.

Laura: Elefantti-teekannu on mun suosikki! Se on Indiskasta, mutta tosin yli kaksi vuotta vanha alelöytö.