27.11.2011

Suomi-tuliaisia

Palatessani kotoa puolet matkalaukkuni sisällöstä oli karkkia ja herkkuja. Näillä pitäisi hetki pärjätä:

PB271078

PB271088

Toin kaksi purkkia glögiä. Toinen juodaan itsenäisyyspäivänä Suvin kanssa ja toinen jouluaattona, säästetään herkku erityistilaisuuksiin. Konvehtirasiat on myös jouluksi. Joulua ajatellessani verkkokalvoilleni piirtyy kuva minusta ja Suvista hotellihuoneessa; läppäri soittaa nurkassa mollivoittoisia joululauluja (Varpunen jouluaamuna itkettää joka kerta..), vedetään suklaata naamaan ja ikävöidään perhettä ja lanttulaatikkoa.

No ei kai. Toivottavasti. Jouluaattona matkustetaan junalla Edinburghiin. Kaupunki on varmasti hieno paikka. Kuunnellaan Frank Sinatraa, junassa voisi katsoa vaikka jonkun jouluisen leffan. Herkutellaan ja nautitaan erilaisesta joulusta.

Vietetään viisi päivää Edinburghissa, josta lennetään Dubliniin parahiksi uutta vuotta viettämään.

Tänään on ensimmäinen adventti, joten joulunodotuksen saa virallisesti aloittaa. Itselläni joulunodotus on tällä kertaa hieman erilaista; ei tietoakaan lumesta saati joulukuusesta. Ostan yhden koristeen huoneeseeni. Muuten odotus koostuu innosta päästä sellaisiin kaupunkeihin, joissa olen aina halunnut käydä. Joulu tänä vuonna saattaa olla mahtava tai kamala. Luultavasti molempia.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Vähän arveluttavaa; olin äsken päikkäreillä ja näin unta että join toisen noista glögipurkeista kokonaan itse ja sitten hävetti kun muistin, että ai niin se piti itsenäisyyspäiväksi säästää! Mutta onneksi se oli vain unta.

Ja mä en ainakaan lanttulaatikkoa jää kaipailemaan jouluna :D Enkä aio itkeä muutenkaan, mä vietän niin hauskan joulun sun kanssa että menee muilla luu kurkkuun.

Sini kirjoitti...

Kauhia mitä sun alitajunnassa tapahtuu. :D Kunhan et unissakävele ja juo meidän kallisarvoista juomaa.
Hyvä joulu siitä tulee, ilman lanttulaatikkoakin...