3.11.2011

Hyvien asioiden lista

Kaikesta nurinasta huolimatta Leicester on ihan mukava paikka asua. Jätän (ainakin joksikin aikaa) koti-ikävän ja masistelun taakseni. Nyt on aika keskittyä niihin kivoihin juttuihin, arjen pieniin piristäjiin. Hyvien asioiden listalle olen koonnut joitakin juttuja, jotka saavat minut yksinkertaisesti hyvälle mielelle. Monella naapurillani listalla olisi varmasti halpa olut ja kauniit ranskalaiset tytöt. Jokaisella on omanlainen listansa ja minun näyttää tältä:

♥ Juomaherkut: Löysin kaupasta maailman parasta sitruunasoodaa. Se on kirpeää ja hapanta ja hyvää. Toinen herkku on turkkilainen omenatee.

PB020702

♥ Taidehistorian kurssini. Kolme tuntia viikossa katselen kuvia kauniista maalauksista, veistoksista ja arkkitehtuurista.

♥ Kavereiden järjestämät illalliset. Muutaman kerran olen ottanut omat astiat mukaan ja lähtenyt syömään naapureille. Lasgnea ja viiniä; siitä on hyvä ilta tehty.

♥ Brittiläiset talot. Punaista tiiltä, erkkereitä ja värikkäitä ulko-ovia; hyvin englantilaista ja söpöä.

PB020720

♥ Yliopiston kirjasto, joka on kuulemma auki 24/7 ja sen kattava dvd-osasto, joka on pullollaan klassikoita ja laatua.

♥ Se, että kotoa yliopistolle on vain muutaman sadan metrin matka.

♥ Se, että täällä on vielä marraskuussa suht vehreää ja matkalla kouluun voi jäädä ihailemaan kukkia. Tämä kuva on eilieseltä:

PB020717

♥ Kämppikseni, jotka ovat kaikki mukavia. Ja mikä parasta, he eivät ole sottapyttyjä tai järjestä reivejä keskellä yötä keittiössämme.

♥ Trendi-lehti ja kolme levyä Fazerin ja Maraboun suklaata. Poikaystävä toi tuliaisia koti-ikävää lievittämään.

♥ University of Leicester Film Society. Liityin leffakerhoon, joten tästä edespäin vietän joka keskiviikkoillan elokuvia katsellen. Eilen oli vuorossa Black Swan, joka oli mielestäni mestarillisen hyvä.

PB020723

Sellainen luettelo tällä kertaa. Saa kertoa mitä kuuluu teidän hyvien asioiden listalle!

6 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Kaikki Whittardin juomat ovat taivaallisen hyviä. Viimeisimmältä Lontoon-reissulta on vielä jäljellä hieman mansikkakaakaota, mandariini-graniittiomena-vihreääteetä ja inkivääriolutta. Nam!

Sini kirjoitti...

Olin ihan innoissani Whittardin kaupassa Lontoossa. Siellä oli maistiasina mm. valkosuklaakaakaota, joka oli älyttömän hyvää. Pitää ostaa vaikka mitä varastoon ennen kuin palaan Suomeen. :)

Salla kirjoitti...

Niitä kamalia putiikkeja tuntuu olevan aina siellä, missä ei pitäisi! Pahalaiset olivat tehneet "ota kolme purkkia kymmenellä punnalla" -tarjouksen juuri käyntimme ajaksi. Yritin nurkua kanssaeläjältä, että kuusi 20:lla punnalla olisi kuulostanut paljon paremmalta, mutta herra ei ikäväkseni suostunut... :D

Sini kirjoitti...

Tälläkin kertaa siellä oli kolme purkkia kympillä -tarjous! Mutta kuusi kahdellakympillä kuulostaa vielä paremmalta..

Sofia kirjoitti...

Oi vitsi vaikuttaa, että vietät siellä mukavaa aikaa. Kerron terkkuja ;)

Sini kirjoitti...

Moi Sofia, kerro ihmeessä terkkuja! :)