9.10.2011

What's Up?

Taas hieman kuulumisia:

- En ole vieläkään päässyt käyttämään pyykinpesukonetta, toivottavasti tänään tärppää.

- Kärsin hirveästä toffeehimosta.

- Perjantaina olin ensimmäisellä luennolla ja sain välikäsien kautta kuulla, että olen missannut kaksi info-luentoa, seminaariryhmiin jaon, ynnä muuta tärkeää. Erasmus-opiskelijoille asti tieto ei ole kulkenut laisinkaan. Samalla sain tietää, että Reading English -kurssia ei olekaan vain kaksi kertaa viikossa, vaan neljä. Lukujärjestykseni senkun täyttyy tunneista ja tehtävälista kasvaa kasvamistaan. Itkuhan siinä tuli, kun tajusin kuinka paljon opiskelu vaatii panostusta täällä. Kun kyseessä on vielä vieras kieli, niin kaikkeen menee kaksi kertaa enemmän aikaa. En ole mikään hikipinko tai ylisuorittaja, nyt stressaa ylipäätänsä se, että selviänkö kaikesta tästä työmäärästä, saanko kurssit edes suoritettua. Täällä on niin paljon muutakin tekemistä. Aika ei riitä kaikkeen.

- Mitä muuta tekemistä täällä sitten on opiskelun ohella? Vaikka mitä! Joka ilta kampusalueen yökerhossa on bileet pystyssä. Olen ollut laiska juhlija täällä, käytän mielummin sisäänpääsy- ja kaljarahat johonkin fiksumpaan (kenkiin). Perjantaina osallistuin kuitenkin Erasmuslaisten illanviettoon keskustassa.

PA070170

PA070187

 - Melkein kaikki kämppäkaverit sattuivat samaan aikaan keittiöön syömään aamiaista. Oli mukava rupetella ja katsella miten erilaisia aamupaloja ihmiset syövät. Minä söin mysliä, mehua ja viinirypäleitä, toinen kurkku-tomaatti-porkkana-salaattia, yksi skonsseja voin ja hillon kanssa, yksi pannukakkuja, yksi cheddaria suoraan paketista.

- Eilen kierreltiin kauppoja porukalla keskustassa seitsemän tuntia. Levähdettiin shoppailun välissä kivassa aasialaisessa ravintolassa. Lähtiessä satoi, joten tilattiin taksi keskustaan. Tämä luksus maksoi punnan per nenä, tuli halvemmaksi kuin bussi! Eilen myös suunniteltiin alustavasti joululomamatkaa, joka tällä hetkellä olisi Manchester - Edinburgh - Dublin. Varasin Suvin kanssa myös hostellipunkat Lontooseen ja junaliput Nottinghamiin. Ensi viikolla lähden Cambridgeen.

- Tekemistä siis riittää.

PA080201

2 kommenttia:

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Uuuh, tuo fisu (?) toi kylmät väreet selkäpiihin. :) Seitsemän tunnin shoppailulle peukku.

Sini kirjoitti...

Shotit oli jonkinlaista vodkan ja suklaalitkun sekoitusta, ei kovin hyvää. x) Seitsemän tunnin shoppailun saldo oli vain verkkarit, tossut, sukkahousut ja muuta yhtä tylsää..