16.10.2011

Cambridge

Eilisen vietin Cambridgessa. Bussi lähti liikkeelle aamuseitsemältä ja pääsimme parahiksi näkemään auringonnousun. Paluumatkalla ihailin bussin ikkunasta auringonlaskua. Oli ehkä kivoin päivä vaihdossa tähän asti! Cambridge oli pieni ja rauhallinen kaupunki. Kaikki oli vanhaa ja kaunista. Keskustassa ei ollut autoja, kaikki kadut oli varattu kävelijöille ja pyöräiljöille. Yliopistokaupunki huokui sivistystä ja hienoa arkkitehtuuria. Kaiken kruunasi aurinko, joka paistoi pilvettömältä taivaalta.

Napsin kuvia hullun lailla. Halusin muiston joka hetkestä, vaikka parhaat muistot tuskin koostuu niistä hetkistä, kun tiiraan maisemaa pieneltä lcd-näytöltä. Pitäisi katsella ympärilleen rauhassa, omin silmin, ja tallettaa kuvat mielen ja muistin sopukoihin.

Mutta koska kuvia tuli kuitenkin otettua ja maisemat olivat niin kauniita, niin en höpise sen enempää, vaan annan kuvien kertoa loput.

PA150349

PA150350
Bussissa oli aamulla niin kauhian kylmä! Laitoin päälle kaikki vaatteet, jotka olin napannut mukaan ja silti hytisin.

PA150354

PA150364

PA150375
Art & Craft markkinoiden leimasinvalikoima.

PA150393
Oli hieman hämmentävä näky, kun saimme englantilaisen aamiaisen pöytään ja neljä tyttöä aloittaa vimmaisen valokuvaamisen...

PA150394
Kuvauskohteemme: ruoka.

PA150464
Skonssi taitaa olla ainoa englantilainen ruoka, josta todella pidän. Nautittiin aamupala ja skonssit peribrittiläisessä teehuoneessa.

PA150475

PA150465

(Vielä lisää Cambridge-hypetystä luvassa, stay tuned! Valokuvaamisen lisäksi oltiin kunnon turisteja ja hypättiin sightseeing -veneeseen/gondoliin. Siitä kuvia sitten vielä erikseen.)

2 kommenttia:

elina kirjoitti...

Kiitti kortista, ihanaa saada jotain muuta postia kuin ainaisia laskuja. :) Mulle voi kyllä laittaa koulusähköpostiin osotteen (Suvin kans!) jos haluut postia takaisin.

Sit tärkeetä asiaa, jos et oo jo huomannu: Voisilmäpeliä lopettaa, oon keräilly tässä illan kaikkia supertärkeitä reseptejä talteen.

Ja peeässänä, aloin himoita skonsseja heti kun luin tän postauksen!

Sini kirjoitti...

Oho, tulipa kortit nopeasti perille, laitoin ne nimittäin postilaatikkoon vasta maanantaina.

Ja voi vitsit, piti mennä heti lukemaan Voisilmäpelin jäähyväiskirjoitus. :( Munkin on tehtävä jokin reseptipankki äkkiä. Täällä tosin ei tule juuri kokattua, saati leivottua. Omistan yhden haarukan, lautasen, lasin ja tylsän veitsen. ;)