14.10.2011

Cutie Pies

Kuvapläjäys keskiviikolta. Oltiin taas kerran keskustassa tyttöjen kanssa. Käytiin elokuvissa ja syömässä. Se on aina mukavaa ajanvietettä.

PA120229

PA120214

PA120217

PA120233

Tällä kertaa ei shoppailtu, ihailtiin vain. Kaupat on pullollaan kaikkea roinaa, mutta voi miten söpöä roinaa! On cupcakeilla koristeltuja vihkoja, terottimia ja huulikiiltoja, on oravamagneetteja, jopa muumi-aiheista tavaraa löytyy paljon. 7-vuotias minä ei pysyisi pöksyissään kaiken ihanan tilpehöörin keskellä. (Myös 23-vuotiaana jaksan edelleen innostua..) Tiimari on tylsä paikka verrattuna englantilaisiin vastaaviin. 

PA120221 – Kopio

PA120224

PA120222

Ps. Pian on mennyt kolme viikkoa, enkä ole vieläkään päässyt pesemään pyykkiä muuten kuin käsin lavuaarissa. Viittäsataa opiskelijaa kohden on yksi toimiva pesukone. Viisi kertaa olen raahannut pyykkejäni ympäri ämpäri löytämättä toimivaa konetta.
Tuntuu, että mikään ei toimi kunnolla. Olen jo kaksi kertaa mennyt hakemaan saapunutta postipakettia asuntolan postitoimistosta, mutta sitä ei kuulemma löydy mistään. Vessanpöntöt vuotavat, patjan jouset menevät rikki, pakastimet eivät toimi, eikä kukaan tee mitään valituksista huolimatta. Ainoa mitä täällä on saatu aikaiseksi on orvokkien istutus pihalle keskellä lokakuuta. Katsoin monttu auki viittä miestä, jotka kuokkivat maata ja asettivat kymmennittäin orvokkeja sisäänkäynnin viereen. Olihan kukat nättejä, mutta eikö olisi parempi että palkattaisiin mielummin viisi miestä korjaamaan ne pesukoneet??

Ei kommentteja: