24.10.2011

Vintage Market

Viikonlopun vietin Lontoossa. Miniloma miljoonakaupungissa oli oikein mukava, etenkin kun samalla hain sieltä mukaani tyypeistä tärkeimmän. Poikaystäväni on nyt siis täällä kylässä ja olen aaaika innoissani. Tämä viikko on omistettu pelkästään yhdessäololle. Näytän kampusta ja kaupunkia, kaikkea mikä on minulle jo tuttua. Huomenna lähdetään katsomaan miltä Birmingham näyttää.

Koulustressin unohdan viikon ajaksi. Ja vitsit, viikko ilman ikävöintiä! Se pikselimössöinen poika skypen ruudulla onkin oikea ihminen, jota voi halia. Käsi on lämmin ja siitä voi pitää kiinni. Aika ihanaa.

Blogiin päivitän tällä viikolla aiemmin kirjoittamiani juttuja, joita en ole ehtinyt vielä julkaista. Esimerkiksi jokin aikaa sitten kävin Vintage-markkinoilla. Ostin vaikka mitä, vaikka varaa ei olisi ollut. Mutta minkäs teet, kun pöydät notkuvat uniikkien, kauniiden ja edullisten vaatteiden painosta.

PA160492

PA160490

PA160500

PA160496

PA160489

Englanti on second hand -kauppojen mekka. Pelkästään Leicesterista löytyy suuri tarjonta vintage-vaatteita. Löysin markkinoilta täydellisen valkoisen palmikkoneuleen, jota olen etsinyt yli vuoden. Kun sellaisen aarteen löytää vintagena, juuri oikeassa koossa, riemu on paljon suurempi verrattuna siihen, että olisin löytänyt paidan H&M:stä. Pesunkin jälkeen neule tuoksuu vanhan naisen parfyymilta, mutta on mukavaa, että vaatteella on tarina.

2 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Jee Sini, kiva lukea, etta hommat rullaa :) Alku on aina kankeeta, mut oot selvinnyt tosi hyvin. Tsemppia!!!!

Sini kirjoitti...

Kiitti! Jep, hommat rullaa ja kaikki on hyvin. :)