12.9.2011

Turun taivas oli sininen

Kävin Turussa katsastamassa pikkuveljen uuden opiskelukaupungin ja asunnon. Veli on oikea kattokassinen, niin kivat näkymät oli ikkunasta.

P9100001

Maiseman lisäksi olen vähän kateellinen muutenkin, antikvariaatti vastapäätä kotia ja leffateatterikin korttelin päässä.

Omasta kodista joudun köröttelemään tovin metrolla, että pääsen elokuviin. Kävin katsomassa eilen Win Winin, joka oli elokuva makuuni: arkinen, inhimillinen, kirpeän hauska ja pääosassa Paul Giamatti. Aiemmin katsoin kotona Rangon, josta mieleeni jäi leffaa enemmän oheistoiminta. Tarkoitus oli vetää napa täyteen herkkuja, joten itse ahdoin kitaani luonnollisesti juustonaksuja, limsaa ja kasan irtokarkkeja. Toinen vieressä joi kupin teetä ja söi muffinsin. Kukin tallaa tavallaan, en tuomitse. Mutta ei yhtä muffinsia lasketa herkkumättömässäilyksi!

Elokuvamaraton senkun jatkuu. Aion käydä katsomassa vielä Kaurismäen Le Havren ja tälle viikolle on ostettuna liput kahteen Rakkautta & Anarkiaa -elokuvaan. Loppuviikosta saatan kärsiä vakavasta popcornin yliannostuksesta.

Eilisen kauniin täysikuun kunniaksi vielä vähän musiikkia, joka sopii tämän hetken tunnelmiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai että oikeen kattokassinen! Voisi ne näkymät paremmatkin olla. Alkaa katot vähitellen kyllästyttää. Kiitos muuten kortista, oli tullut perille asti.

Tuomas

Sini kirjoitti...

Ollos hyvä! Mun ikkunasta näkyy parkkipaikka ja joku aina pälättää pihalla espanjaa tai ranskaa. Eli oo vaan tyytyväinen, että oot kattokassinen. :)