19.9.2011

Asustehankintoja

En välitä merkkilaukuista, kenkäkokoelmani kalpenee Carrie Bradshawn rinnalla ja olen myynyt pois suuret kasat korujani kirpputorilla. Silti asusteet on hyvin tärkeä osa pukeutumistani. Huivi piristää tylsää mustaa villakangastakkia, korolliset nilkkurit antavat ryhtiä tavalliseen neule ja farkut -univormuun. Olen ollut töissä koru- ja asusteliikkeessä, missä olen pitänyt parhaimmillaan kymmentä korua päälläni. Ihan kuin pienenä prinsessaleikeissä, mutta hieman tyylikkäämmällä tavalla.

Tällä hetkellä olen hyvin innostunut kaulahuiveista ja sormuksista. Ne ovat pieniä hankintoja, mutta antavat ilmettä valtavasti. Mitä isompi, sen parempi. Neulottu pyöröhuivi saa peittää puolet kasvoista ja sormuksen kivi keikkua sormessa huomionherättäjänä. 

Uusimmat ostokseni noudattavat tätä linjaa. Palloketjusta pyöritelty pinta jättikokoisessa sormuksessa näyttää kauempaa katsottuna kauniin eläväiseltä pinnalta. Pupusormus ja röpelöpintainen "laavasormus" ovat olleet kovassa käytössä. Uusi mustavalkoinen huivini saattaa olla väreiltään tylsä, mutta kirjokuviointi on hauska.

P9090599

P9090602

P9090596

P9090609

2 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Ihana pupusormus! Mistas olet sen hankkinut?

Sini kirjoitti...

Pupunen on Glitteristä!