14.4.2012

Vihreää, vehreää

IMG_1509
IMG_1464
IMG_1555
IMG_1412

Olen tällä hetkellä hullaantunut vihreään. Vihreä on kevään ja uuden alun väri. Nytkin istun mintunvihreä paita päällä ja olo jotenkin tavallista raikkaampi.

Ollaan suunniteltu kanssa-asujan kanssa josko vihdoin tänä keväänä saataisiin aikaiseksi sellainen kunnollinen yrtti- ja kasvitarha. Aluksi siemenet ikkunalaudalle itämään ja sitten taimet parvekkeelle nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Basilikaa tietty. Ja sitten timjamia ja sitruunamelissaa, ehkä tilliä myös. Tahtoisin laittaa multaan kukansiemeniä, vaikka ruiskaunokkia. Olisi kiva nähdä sen kukinta alusta asti, eikä vain ostaa Plantagenista valmista ruukullista.

4 kommenttia:

Piritta kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihanaa vihreää! Täällä sataa tällä hetkellä lunta, joten keväisten värien katselu edes näin tietokoneen näytöltä tekee juuri nyt erityisen hyvää. :)

Kukan- ja yrtinsiementen istuttaminen multaan ja niiden kasvun seuraaminen alusta asti on kyllä niin palkitsevaa ja paljon mukavampaa kuin vain valmiiden osto. :)

Sini kirjoitti...

Täälläkin on vihmonut koko päivän kylmää sadetta ja räntää. Mutta laitan verhot kiinni, enkä ole huomaavinaankaan. ;)

Toivottavasti saataisiin aikaiseksi tuo yrttien kasvatus, nyt huhtikuussa olisi paras aika istuttaa. Kesällä se sitten palkitsisi!

Tuuli kirjoitti...

Ihania vihreitä kuvia, ei ole parempaa kuin alkukesän vihreys (sitä odotellessa!). Minäkin istuttelin juuri eilen muutamia yrttejä, ekaa kertaa siemenistä asti. Jännittää, miten projekti onnistuu!

Sini kirjoitti...

Oioi, pitää muistaa udella sulta jossain vaiheessa, että miten prokkis etenee. :)