23.4.2012

On väsy

IMG_1314
IMG_1616

Viime viikko oli suoraan sanottuna kamala. Oli koko ajan kiire ja paljon pieniä ja isoja asioita hoidettavana. Stressi tuntui möykkynä mahassa. Monina päivinä en ehtinyt edes istahtaa alas syödäkseni kunnolla, hotkaisin lautasellisen pastaa kuudessa minuutissa ja juoksin metroon. Viikon kohokohta oli lauantain iltapäivä, kun ehdin ottaa vihdoin kaivatut päiväunet.

Tällä viikolla ei juuri helpota. Kodissamme tehdään tällä hetkellä pientä remonttia, mikä on sinänsä kiva: saadaan halkeillut kattopinta korjattua, ovet ja ovenkarmit uusittua, keittiön kaapistot maalataan ja niin edelleen. Harmi vain, että remonttimies herättää tällä viikolla kukonlaulun aikaan, päivät on pysyttävä pois tieltä ja illalla koti haisee kitkerältä maalilta. Kaiken lisäksi kalenteri näyttää, että jotkin päivät venyvät yli 12 tuntisiksi suoritusmaratoneiksi.

Silmissäni siintää onneksi jo tuleva kesä, jolloin vietän piiiitkää kesälomaa sitten kouluvuosien. Opiskelen joitakin kursseja ja muuten paistattelen vain päivää.

2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Hei, täällä myös stressiä & väsyä ilmassa! Ja minullakin ihanat kesäsuunnitelmat: kiintoisia kursseja opiskeltavana ja oikea kesäloma ekaan kertaan yli viiteen vuoteen!! Tsemppiä, pian se kesä tulee :)

Sini kirjoitti...

Ollaan siis ihan samassa tilanteessa! Kesä, tule jo! :)