2.4.2012

Pääsiäisvalmisteluja

En päässyt koskaan leffaan asti sunnuntaina, mutta tuli puuhastelua kaikkea muuta mukavaa. Heräsin kukonlaulun aikaan, joten aamulla ehdin kerrankin näkemään Avaran luonnon ja Muumilaakson tarinoita! Hurraahuutoja Ylen sunnuntaiaamuille!

Päivällä käytiin ulkona syömässä ja samalla reissulla eksyin askartelukauppaan. Sieltä löysin avattavia pahvimunia, joista päätin saada aikaan tämän talon ensimmäiset kunnon pääsiäiskoristeet.

Samalla sain vihdoin istutettua herneet multaan. Toivottavasti ehtivät versota vihreiksi ennen pitkäperjantaita.

IMG_1342
IMG_1346
IMG_1350
IMG_1344
IMG_1358
IMG_1351

Keittiöstä tuli oikea askarteluluola. Olipa terapeuttista pitkästä aikaa vain istua ja puuhata käsillään. Munien maalaus on taitotasoltaan juuri mulle sopivaa puuhaa. Kieli keskellä suuta pensselöin raitoja ja palloja munien kuperaan pintaan.

Lopputuloksesta tulossa kuvia myöhemmin...

2 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Voih Sini miten ihanaa <3 Löytyispä multakin joskus intoa askarrella tolleen kivasti. Aina vaan ajattelee että on tärkeämpiäkin tapoja käyttää aikaa, vaikka oikeesti tollanen rento näpertely olis joskus enemmän ku paikallaan.

Sini kirjoitti...

Mirka, meidän pitää pitää joskus porukalla yhteinen askarteluhetki! Toi oli niin kivaa ja munista tuli superhienot! Ommella en osaa, mutta vesiväreillä oli kiva läträtä.