11.12.2011

Odotusta

...nimittäin ensi lauantaina alkavan loman odotusta. Kaikki kouluhommat on silloin tehty, ei siis opiskelua, ei edes töitä. Kuukausi lomaa Englannissa! Lauantaina lähden Brightoniin, missä treffaan poikaystävän. Joo, nähdään sit lauantaina Brightonin juna-asemalla kello kymmenen. Aika kivat treffit sanon minä. Ja hyvä loman aloitus myös.

Hotellihuoneemme pitäisi näyttää jotakuinkin tältä:

hostelworld.com

Vähän kiherryttää. Todellisuus voi olla eri, mutta merinäköala pitäisi ainakin löytyä. En malttaisi odottaa enää yhtään, että pääsen tuonne.

Mukaan otan vähän suklaata, joka nautitaan hyvän punkun kanssa.

PC111193

Poikaystävä, suklaa ja meri; niistä on hyvä loma tehty.

Vielä viisi päivää kuitenkin jäljellä arkea ja puurtamista. Tosin olen ehtinyt onneksi tehdä muutakin kuin väkertää esseitä.

Viikonloppuna olin jouluisissa bileissä, joissa kävi itse joulupukki (pukki tosin pussaili aika paljon jonkun tytön kanssa..) ja joissa maistelin englantilaista pikkupurtavia, jotka oli suoraan sanottuna aivan kamalan makuisia (älkää ikinä laittako suuhunne englantilaista cocktail-nakkia!). Christmas crackerista löytyi arvoitus: What is round and bad tempered? -A vicious circle. Hyvin jouluinen, ihana arvoitus. Ja mitäpä ei olisi pikkujoulut ilman kaljanjuontikisoja.

Juhlien jälkeisenä päivänä sivistin itseäni käymällä klassisen musiikin konsertissa, sillä lippu maksoi vaivaiset viisi puntaa. Oli kivaa laittaa mekko päälle ja lähteä kuuntelemaam viuluja.

2 kommenttia:

Anu Johanna kirjoitti...

Voi, kuulostaa ihanalta lomalta! Nauttikaa :)

Sini kirjoitti...

Nautitaan! Enää neljä yötä..