30.8.2012

Palaan pian...

IMG_4820
IMG_4785

Olen vetänyt iltaisin töppöset jalkaan, syönyt epäterveellisesti ja katsonut Frendejä ja Game of Thronesia. Olen käynyt töissä ja istunut koneella tunteja. Ihan mukavaa. Sellaista se on, arki.

Blogi on jäänyt heitteille, ei ole inspiroinut kuvata, eikä kirjoittaa. Pyydän malttia ja pitkää pinnaa. Voi olla, että uusia juttuja ei tule vähään aikaan. Voi olla, että innostun taas pian, ja jatkan entiseen malliin. En kuitenkaan aio tehdä mitään, mikä ei innosta tai tunnu kivalta. Oma blogi on kuitenkin harrastus, ei velvollisuus.

Kivat jutut, kuten Taiteiden yö ja visiitti Turkuun, ovat olleet ihan yhtä spesiaaleja päiviä, vaikka en ole tallentanut parhaita paloja tänne virtuaaliseen maailmaan. Vaikka blogi on pysähtänyt, elämä jatkaa samaa rataa.

Luulen, että pidän pienen loman blogimaailmasta, ehkä jopa facebookista (jos pystyn).
Toivon, että palaan pian virkeänä ja täynnä virtaa.
Tiedän, että blogin pitäminen, valokuvaus ja jokainen saatu kommentti ei ole ollut hukkaan heitettyä aikaa, vaan ihan hurjan hauskaa.

3 kommenttia:

Piritta kirjoitti...

Mukavaa ja antoisaa hengähdystaukoa, tule pian takaisin! :)

Tuuli kirjoitti...

Joskus on ihan hyvä pitää taukoa, jotta innostus palaa. Toivon kuitenkin että palaat pian, blogisi on tuonut paljon hyvää mieltä ainakin minulle! :)

sufy kirjoitti...

Tule vielä takaisin, mutta nauti nyt lepohetkistä rauhassa!:)