12.8.2012

Kahvila Kampela

Kahvilat on aina kivoja, jopa räkäiset sellaiset ainakin idealtaan. Kahvila on soppi, josta löytyy tuoleja istumiseen ja pöytiä, joille voi asettaa pullan, kahvin ja vaikka kirjan.

Olen vieraillut tänä kesänä oikein mukavissa ja erilaisissa kahviloissa, esimerkiksi Järvenpäässä Ainolan yhteydessä pidettävässä Auliksessa, josta saa mm. Sibelius-leivoksia.

Kaikista lempparein paikka löytyy kuitenkin Itä-Helsingistä. Vuosaaressa, tarkemmin Aurinkolahdessa ja vielä tarkemmin Uutelassa, sijaitsee Kahvila Kampela. Pelkästään sen nimi on jotekin sympaattinen! Kampelassa on paljon samaa kuin Cafe Regattassa: se on punainen mökki, suurin osa istumapaikoista löytyy ulkoa ja se on aivan meren tuntumassa.

IMG_3987
IMG_3989

Miljöön lisäksi tietty ne tarjottavat on aika oleellisia kahvilassa. Kampelasta saa tuoreita sokerisia munkkeja, voileipiä ja kaikkea sitä perusjuttua. Mutta kahvila tarjoaa myös älyttömän hyvää lohikeittoa sekä pannaria hillolla ja kermavaahdolla. Ne on kuulkaa hyviä ne!

Kalenteriin meneekin saman tien merkintä ensi viikolle; käy Kahvila Kampelassa. Vielä kun on kesää kerta jäljellä. (Suomessahan 15 lämpöastetta lasketaan kesäksi...)

5 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Ihanan oloinen kahvila! :) Ja kiva blogi sulla :----)!

Sini kirjoitti...

Kiitos Suvi! Sun blogi vaikutti myös tosi kivalta. :)

Suvi kirjoitti...

Kiitos, ja kiitos myös kivasta kommentistasi ! :) Oli kiva saada kehuja vihoista :) Kaikki tosiaan tuppaa nykyään olemaan niin kovin kallista...

Tuuli kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Asun Itä-Helsingissä, mutten ollut aiemmin kuullut Kampelasta - täytyypä tehdä visiitti asap :)

Sini kirjoitti...

Tuuli, kannattaa vierailla, kerta lähellä asuu. :)