18.3.2012

Kirppisaarteita

IMG_1018
IMG_1023
IMG_1028
IMG_0884

Tein viikko sitten kaksi täsmäiskua kirpputoreille Valtteriin ja Fidaan. Ja jälleen kerran: löysin paljon ihan mahtavia juttuja.

Ylivoimaiset lempparit ovat puinen, liikuteltava 'mallinukke' sekä puiset värikynät. Ne molemmat muistuttavat lapsuudesta ja ovat kauniita ihan vain sisustuselementteinä.

Vaatteita löytyi iso kasa, paras niistä on mintun värinen neule. Kun sen vetää ylle, niin kevätfiilis on taattu. Sama vaikutus on vaaleankeltaisella kynsilakalla. Kirppikseltä uskaltaa ostaa vähän villimpiä värejä ja malleja kokeiluun, sillä ne eivät vie vararikkoon.

Lisäksi meinasin pomppia innostuksesta, kun sattumalta törmäsin Juno-dvd:hen eurolla, sillä se on ollut ostoslistallani siitä lähtien, kun näin leffan teatterissa 2007. Saa nähdä kolahtaako elokuva yhtä kovaa nyt kuin se teki viisi vuotta sitten. Micheal Ceraa olen ainakin fanittanut siitä asti.

Fidassa hypistelin sisustuskrääsää varmaan tunnin ja lopulta mukaan valikoitui kaunis hopea-astia ja pieni maljakko.

Shoppailutarve on nyt tyydytetty ja kotona riittää uutta ihasteltavaa.

2 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Oi, ihania löytöjä! Olen haaveillut puisesta piirustusmallista jo vuosia. :) Mitkä on sun mielestä parhaat Cera-leffat?

Sini kirjoitti...

Mäkin haaveilin vaikka kuinka kauan piirustusmallista (vaikken edes piirrä), joten olin aika innoissani, kun löysin sellaisen kolmella eurolla. :)

Parhaat Cera-pätkät on Juno, Superbad ja Youth in Revolt. Ei ehkä elokuvien aatelistoa, mutta Ceran roolit on niin ihanat niissä! Year onesta näin lopun, ja täytyy sanoa, että se oli aivan kauheaa kuraa. Scott Pilgrim vs. the World pitäisi vielä nähdä.