19.3.2012

#20 Handwriting

IMG_0218

Jääkaapin ovessa on lista, joka on poikaystävän kirjoittama. Se on laadittu yhdessä skypen välityksellä vuoden alussa, kun olin vielä Englannissa. Suunniteltiin mitä kaikkea tehdään sitten, kun jaetaan taas arki yhdessä.

Paperinpalanen on siis muistilista kaikista kivoista jutuista, joita aiotaan tehdä. Mutta se myös muistuttaa, että hetken kestänyt kaukosuhde on takana päin ja meillä on vaikka koko loppuelämä aikaa tehdä ja kokea yhdessä. Että yhteinen arki ei ole itsestäänselvyys, joten siitä kannattaa nauttia.

Lista ei ole aivan ajantasalla. Luistelemassa ei olla vielä käyty (eikä tänä talvena taideta enää ehtiä), ei myöskään olla tehty sushia (pitäisi muistaa ostaa bambumattoja rullaamiseen). Tallinnaan ei mennä, mutta Tukholmaan kyllä, ihan parin päivän päästä.

Kaikki muu onkin tehty ja hauskaa on ollut. Käytiin testaamassa Herttoniemessä kiva ravintola, leffassa ja Hesburgerissa (jostain syystä ikävöin suomalaista roskaruokaa Englannissa...). Viiniä on juotu ja Batman-leffoja katsottu. 

/ Photo a day

3 kommenttia:

Anu Johanna kirjoitti...

Aivan ihana lappunen, voi vitsit! Ihanaa, että osaatte nauttia yhteisestä arjesta ja vaikutatte noin rakastuneilta. :)

Tuuli kirjoitti...

Ihana muistolappu :) Itsekin välillä saan ihan uusia kicksejä yhteisestä arjesta kun muistelen vaihdossa olemisaikaa ja silloista ikävää. Yksi, mistä unelmoin silloin oli yhteinen kympin uutisten katseluhetki :'D

Sini kirjoitti...

Ioanna, kiitos aivan ihanasta kommentistasi! :)

Tuuli, niin se joskus menee, että erossaolo tiivistää! Ja voi kuinka suloinen ikävöinnin kohde. :') Juuri ne pienet arkiset, jaetut hetket on parhaita.