6.3.2012

Kevät kotona

IMG_0821
IMG_0822
IMG_0031
IMG_0421
IMG_0320
IMG_0869

Sälekaihtimet ja verhot on vedetty syrjään. Antaa auringon paistaa sisään. Ihanaa kun häikäsee.

Neilikat ovat kukkineet maljakossaan jo kaksi viikkoa. Viidellä eurolla iloa ja eloa kotiin moneksi viikoksi, se on hyvä diili se.

4 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Ihania kuvia! Mun on tehnyt mieli neilikoita jo vaikka kuinka pitkään! Ostitko kimpun torilta vai ihan kukkakaupasta, 5e kuulostaa halvalta? :) Paras ostaa oma kimppu kevään kunniaksi - yleensä näin opiskelijana nuukailen kaiken "turhan" hankkimisessa :D Vaikka eihän se ole turhaa jos mieltä piristää parikin viikkoa...

Sini kirjoitti...

Neilikat on tämän hetken lempikukkiani! Hassua, että niitä pidettiin vielä vähän aikaa sitten tylsinä täytekukkina...

Ostin kimpun K-kaupasta, oli tosi halpoja, mutta reilun kaupan kuitenkin. Ihmeen kauan ovat kyllä kestäneet, saman kaupan tulppaanit ovat kestäneet vain muutaman päivän.

Ja suosittelen tuhlaamaan kukkiin, ne piristävät niin paljon! Tuovat nimenomaan kevään kotiin, kun ulkona ei ole vielä vihreää. :) Itse perustelen kukkien oston sillä, että samalla hinnalla saa tupakka-askin tai yhden tuopin baarissa, ja kukat on yleensä vähän parempi vaihoehto. ;)

Tuuli kirjoitti...

Haha hyvä perustelu! :D Pidän tuon mielessä ens kerran kun kukkakimppu kuumottelee kaupassa :) Ja aika kiva että K-kaupastakin saa halvalla reilun kaupan neilikoita!

Sini kirjoitti...

Joo keksin aina kaikenmaailman perusteluja ja syitä kaikkeen hömppään. ;D