17.7.2012

Lintsillä

IMG_3823
IMG_3829

Tasan viikko sitten, jolloin oli jopa oikeasti kiva ilma, käytiin Lintsillä. Ei tosin sillä lailla oikeaoppisesti laitteissa, vaan ihan nössöllä tavalla. Kierreltiin katsomassa, kun lapset kiljui milloin missäkin. Fiilisteltiin Karusellia ja Rekkarallia, ne on ihan huippuja. Söin hattaran ja tuli paha olo. Sitten olisin halunnut vohvelia, mutta jono kiemurteli satoja metrejä vohvelikojulle.

IMG_3857
IMG_3819
IMG_3818
IMG_3817

Vohvelipettymykseen auttoi hassut peilit. Ei kannata syödä vohvelia sekä hattaraa, muuten voi kroppa levitä keskimmäisen kuvan tapaan. Näin, että hattara syntyy kahdesta kupillisesta sokeria, ilmankos se on niin hyvää. Sitä paitsi tuollaisia ruoka- ja sokeriasioita on ihan turha stressata Lintsillä. Tai ehkä muutenkaan elämässä.

Ennen Lintsiä pidettiin pieni piknikki Lenininpuistossa. Kiivettiin pienelle mäennyppylälle, josta aukesi kiva maisema. Syötiin salaattia ja otettiin arskaa.

IMG_3783
IMG_3800

Tahtoisin tällaisia kesäpäiviä lisää, mutta minkäs teet, kun koko ajan sataa! On se kumma, kun pitää pitää sukkahousuja keskellä kesää. Kenelle voin tehdä reklamaation?

2 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Joo tää sukkahousujuttu vaivaa muakin. Mun kaikki sukkikset on sellasia syksysukkiksia, ihan mälsää että täytyy sellasia vetää ylleen kesällä. :--(

Sini kirjoitti...

Sama, kaikki on paksuja ja inhottavia. Ehkä on karaistuttava ja vedettävä vaan läpi sateiden ilman. (Ja olla flunssassa loppukesän.)