22.6.2011

Päivien viemää

Viime päivät ovat kuluneet sekä hyvin kiireisissä että rauhallisissa tunnelmissa.

Eilen töissä piti kiirettä ja palatessani väsyneenä kotiin, meinasin alkaa tuhertaa itkua, kun maito oli loppu ja olisin halunnut kaakaota. Hahah! Tästä episodista huolimatta muuten on ollut oikein mukavaa. Olen toljottanut tunteja kaverilta lainaksi saamaani Gilmore Girlsin 4. tuotantokautta, jota Yle ei enää jostain syystä näytä viikonloppuisin. En osaa vieläkään vastata kysymykseen Kumman kaa Jessin vai Deanin?

Muuta tehtyä: Kavereiden kanssa väsättiin salaattia ja katsottiin Inception. Toisen kaverin kanssa käveltiin Bulevardilta Kaivopuistoon Caruselliin ja Kauppatorin kautta kotiin. Uunituoreita munkkeja, Helsingin jäätelötehtaan jäätelöä ja kauniita maisemia!

Jotain hyödyllistäkin tuli tehtyä; siivosin vaatekaappini. Kaksi kassillista vaatteita odottaa kirpputorille pääsyä. Enkä edes vielä raivannut vaaterekkiäni tai ulkovaatteita.

2 kommenttia:

Anu Johanna kirjoitti...

Löysin blogisi tuolta Pupulandian kautta, ja luin kaikki sun postaukset läpi. Täällä on kiva tunnelma, jään seurailemaan. :)

Vaatekaapin siivous on kyllä helpottava projekti! Pitäisi tehdä se taas itselläkin. Vaikka muutin vasta uuteen asuntoon, en selvästikään osannut luopua kaikesta tarpeettomasta. :P

Sini kirjoitti...

Kiva kuulla! Kävin heti vierailulla blogissasi ja jätin kommentinkin. :)

Parasta kaapin inventaariossa on se, että on taas tilaa uudelle! (Ja ostinpa Uffilta heti kolme uutta paitaa...)