7.5.2012

Yks kuplahullu

Otsikolla viitataan allekirjoittaneeseen. Menin nimittäin ostamaan itselleni sen saippukuplapullon. Samalla löysin itselleni harrastuksen. Saippuakuplien kuvaamisen. Toivon, että tästä saisi joskus myös ammatin.

Tarvitsen tosin assistentin, sillä ei ole ihan helppoa puhaltaa kuplia ja samaan aikaan ottaa niistä kuvia. Toisaalta tässä harrastuksessa yhdistyy kaksi lempitekemistäni: kuvaus ja kuplien puhaltaminen. Parasta, mitä voi tehdä housut jalassa.

IMG_2020
IMG_2019
IMG_1997
IMG_1985
IMG_1989
IMG_1982
IMG_1938
IMG_1988

Kun on työn, koulun ja kotitöiden ristitulessa, on tärkeää istahtaa välillä alas. Minä istuin parvekkeelle keskelle kirpeää kevätilmaa ja puhaltelin kuplia taivaalle.

Kevät tekee hulluksi, mutta hyvällä tavalla.

6 kommenttia:

Piritta kirjoitti...

Saippuakuplat on ihania, välillä on hyvä löytää sisäinen pikkutyttönsä ja istua puhaltamaan niitä. Meillä oli kuplia häissäkin riisin sijasta, eivät tosin näyttäneet kuvissa yhtä kauniilta kuin luonnossa, olisi varmaan tarvittu ammattimaista kuplakuvaajaa. :)

Sini kirjoitti...

Kuplakuvaajalle olisi siis selvästi kysyntää! :DD Yksinkertainen juttu, saippuaa ja vettä, ja lopputulos on hieno. On muuten tosi kiva idea juhlien piristykseksi.

Tuuli kirjoitti...

Mahtavaa! :D Kivoja kuvia ja haastava harrastus :)

Sini kirjoitti...

Haastetta löytyy. Esim. kuinka suuren kuplan voi saada puhallettua ja saako sen mahtumaan kuvaan. ;D

Neiti M kirjoitti...

Oi, täälläkin ilmoittautuu yksi kuplahullu!! :D Oikein harmittaa, kun en vappuna muistanut perinteisesti puhallella kuplia - hmm, löytyisiköhän vanha kuplapullo vielä jostain kaapin kätköistä, jos vaikka tekisin oman seoksen fairysta ja menisin parvekkeelle puhaltelemaan ;)

Sini kirjoitti...

Kohtalontoveri, suosittelen parvekepuhaltelua! :D Yritän säilyttää putelini ja tehdä seuraavan seoksen myös itse.